office@sastipen.ro (+4) 021.456.03.21

  • ro
  • en
  • ri

Anunțuri

Lista candidati admisi pentru ocuparea posturilor vacante din Centrele Comunitare de Servicii Integrate din localitatile Agapia, jud. Neamt si Baia de Fier, jud. Gorj.

Lista candidati admisi pentru ocuparea posturilor vacante din Centrele Comunitare de Servicii Integrate din localitatile Agapia, jud. Neamt si Baia de Fier, jud. Gorj...

Anunț Selectie Agapia

Anunț Selectie Agapia..

Anunț Selectie Baia de Fier

Anunț Selectie Baia de Fier..

Prelungire perioada depunere aplicatii Mediatori Sanitari si Asistenti Medicali Comunitari.

Prelungire perioada depunere aplicatii Mediatori Sanitari si Asistenti Medicali Comunitari...

ÎNTĂRIREA REŢELEI NAŢIONALE DE MEDIATORI ROMI PENTRU ÎMBUNĂTĂŢIREA STĂRII DE SĂNĂTATE A POPULAŢIEI ROME.

ANUNT REZULTATELE SELECTIEI PENTRU OCUPAREA POSTURILOR DE MEDIATOR SANITAR SI ASISTENT MEDICAL COMUNITAR IN CADRUL PROIECTULUI: “ÎNTĂRIREA REŢELEI NAŢIONALE DE MEDIATORI ROMI PENTRU ÎMBUNĂTĂŢIREA STĂRII DE SĂNĂTATE A POPULAŢIEI ROME”...

FACILITAREA ACCESUL LA DOCUMENTE DE IDENTITATE PENTRU PERSOANELE VULNERABILE

Conform Codului Civil, orice persoană are dreptul la nume, la domiciliu, la reședință, precum și la o stare civilă, dobândite în condițiile legii.1. Numele permite să recunoaștem persoana fizică și să o desemnăm, domiciliul ne indică locul unde ea poate fi găsită, iar starea civilă stabilește..

Conferinta finala a proiectului Servicii integrate - abordare optima pentru ocuparea fortei de munca, regiunea SV

In data de 07 decembrie 2015, ora 10.30, a avut loc una din cele 2 conferinte regionale finale ale proiectului „Servicii integrate – abodare optima pentru ocuparea fortei de munca”, implementat de catre Centrul Romilor pentru Politici de Sanatate – SASTIPEN, in parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Comunitara “Ïmpreuna” (Partener 1) si Asociatia Centrul de Resurse si Formare in Profesiuni Sociale PRO VOCATIE (Partener 2).